Yhdistys

Vuosien karttuessa moni havahtuu etsimään juuriaan ja kyselemään sukunsa tai kotipaikkansa historiaa. Usein kyselijä kuitenkin törmää siihen, että vanhojen asioiden muistajia ja kertojia ei enää ole. Valokuvatkin saattavat tuottaa pettymyksen, sillä harvoin niihin on merkitty tietoja kuvausajasta tai -paikasta tai edes kuvassa olevista henkilöistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhdistys on monena vuonna osallistunut Paimiossa järjestettyihin tapahtumiin. Tässä kuvassa ollaan vuoden 2012 Viva Vista -tapahtumassa ja tutkitaan vuotta aiemmin julkaistua Vistalt ja muhalt -karttajulkaisua.

Paimion Perinneyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää ja tukea Paimion seudun perinteen keruu- ja julkaisutoimintaa sekä perinneharrastusta. Yhdistys myös kerää, taltioi ja julkaisee henkiseen ja aineelliseen perinnekulttuuriin liittyvää materiaalia. Yhdistyksen tavoitteena on siirtää perinnetietoa ja katoavaa paikallistuntemusta tuleville sukupolville.

Paimion Perinneyhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 10 muuta varsinaista jäsentä.

Paimion Perinneyhdistys perustettiin jatkamaan Paimion Perinneryhmän aloittamaa perinteen keruu- ja tallennustyötä. Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin syyskuussa 2008.

Yhdistyksen toiminta perustuu pääasiassa talkootyönä toteutettaville hankkeille.

Toimintaan otetaan mielellään mukaan jokainen, jolla on tarjota/antaa muistitietoa Paimion oloista ja elämästä. Perinneyhdistyksen jäsenillä on kontakteja eri puolelle pitäjää. Yhdistys on valmis keräämään pienetkin, erikoiset tai arkiset muistot menneistä tapahtumista talteen. Perinnemateriaalin kerääminen on meidän kaikkien yhteinen asia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s